Algemene elektriciteit

Algemene elektriciteit

TES verzorgt al uw voorzieningen voor nieuwbouw en renovatie voor zowel industriële- als privé toepassingen. Contacteer ons en verneem hoe wij u kunnen helpen.

Domotica

Domotica is synoniem voor slim wonen. Naast comfort laat domotica je zuiniger met energie omgaan wat in tijden van crisis zeer welkom is. De huidgie standaard voor demotica is de KNX technologie. Dit is een wereldstandaard en is niet merkgebonden. Wat domotica kan aanbieden:

 • Comfort
  Aansturen van verwarming, verlichting, zonwering, …
 • Veiligheid
  Inlezen van technische alarmen
 • Telematica
  Tele-winkelen, Tele-zorg, Tele-bankieren, …
 • Energie
  Automatisch lichten doven en verwarming lager bij langdurige afwezigheid in de kamer. Verlaging stroomgebruik, …
 • Entertainment
  Aansturing van allerlei multimedia apparaten.

Alles kan automatisch gestuurd worden via gebruiksvriendelijke interfaces. Dit kan via een centraal sturingspaneel maar ook remote via een app op je tablet en smartphone. Wil je echt meezijn met de tijd dan raad TES je domotica aan. Aarzel niet ons te contacteren voor meer uitleg.

interieur- en buitenverlichting

Verlichting moet soms praktisch zijn en/of gezelligheid creëren. Over smaken valt niet te discussiëren. De keuze van armaturen laten we dan ook aan u over. Niettegenstaande willen wij u bijstaan in het bepalen van uw keuze. Zo kan u bij één van onze onze partners terecht voor een op maat gemaakt lichtstudie. U kan rondkijken in de showroom om de verschillende modellen en mogelijkheden te bekijken. Wij bieden u ook een mogelijkheid doorheen onze verschillende catalogi van verschillende merken te bladeren op zoek naar uw droomverlichting.

Parlo- en videofonie

Deze technologie biedt de mogelijkheid te zien en/of te horen wie er aanbeld. Zo kan u vervolgens met dit systeem de elektronische deur ontgrendelen, de buitenverlichting ontsteken en bij eventuele afwezigheid via het geheugen horen/zien wie zich had aangemeld. Deze systemen kunnen ook gelinked worden aan uw GSM, Smartphone, E-mail, …

Het is te veel om alle merken op te noemen maar TES kan u alvast helpen met het maken van uw keuzes.
Keuzemogelijkheden: zwart-wit of kleurenscherm, handenvrij, design, vandaalbestendig, …

Toegangscontrole

Thijs Electro Solutions heeft zeer veel ervaring in projecten met toegangscontrole geïntegreerd met beveiliging en camerabewaking.

Data- en netwerkverbindingen

Een eigen data netwerk voor op je kantoor, zaak en of privé woning is heden een “must” voor iedereen. TES adviseert u van de mogelijkheden en voert de bekabeling en testen uit.